Etusivulle

Sivuston päivitykset

Kesä 2009
Päivityssivu otettu pois käytöstä.

31.12.2008
Uudet sivut: Berliini ja Joonatan Pistooli.
Päivitetty sivuja: Ankardo, Blacksad, Fullmetal Alchemist, Hannes / Ernie, Inuyasha, Judge Dredd, Ken Parker, Lordi, Lucky Luke, Mämmilä, Natasha, Piko & Fantasio, Tenavat, Tex Willer -suuralbumit, Thorgal, XIII ja Yotsuba sekä Milo Manaran, Moebiusen ja Ralf Königin piirtämät sarjakuvat.

05.10.2008
Uudet sivut: Hellboy, Death Note ja Yotsuba.
Päivitetty sivuja: Alix, B. Virtanen, Baby blues, Comanche, Fullmetal Alchemist, Inuyasha, Jere, Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut, Maalari ja merirosvo, Neon Genesis Evangelion, One Piece, Pieniä voittoja, Suomi-Korkkari, Thorgal, Viivi ja Wagner ja Yoko Tsuno.

16.08.2008
Päivitetty sivuja: Bernard Prince, Blueberry, Jerome K. Bloche, Ken Parker, One Piece, Pieniä voittoja, Pikku Piko, Piko & Fantasio, Salapoliisi Conan, Tex Willer -suuralbumit ja Thorgal.

24.03.2008
Uudet sivut: Blacksad, K2 Kill me Kiss me, Lordi ja Maameren tarinat.
Päivitetty sivuja: Blueberry, Corto Maltese, Fullmetal Alchemist, Ken Parker, Lucky Luke, Quick & Flupke, Salapoliisi Conan, Tenavat, Thorgal ja XIII sekä Jysäys-lehdessä ilmestyneet sarjakuvat ja Enki Bilalin sarjakuvat.

01.01.2008
Uudet sivut: Rabbin katti.
Päivitetty sivuja: Ankardo, Baby blues, Emma, Fullmetal Alchemist, Inuyasha, Jerome K. Bloche, Kamut, Lassi ja Leevi, Lännentie, One Piece, Tenavat, Viivi ja Wagner, Yoko Tsuno ja Älli ja Tälli.

14.10.2007
Uudet sivut: Emma, Brendon, Fullmetal Alchemist, Gunnm, Hiroshiman poika, Inuyasha, Modesty Blaise ja Pieniä voittoja.
Päivitetty sivuja: B. Virtanen, Bernard Prince, Blueberry, Dampyr, Jere, Ken Parker, Maalari ja merirosvo, Natasha, Piko & Fantasio, Neon Genesis Evangelion, Ranma 1/2, Suomi-Korkkari, Tex Willer -suuralbumit ja Valerian.

16.07.2007
Päivitetty sivuja: Eversti Clifton, Cubitus, Elfquest, Jerome K. Bloche, Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut, Lucky Luke, Neon Genesis Evangelion, Niilo Pielinen ja Tim ja Tom.

16.05.2007
Päivitetty sivuja: Bernard Prince, Dampyr, Dragon Ball, Jeanin elämää, Jere, Jerome K. Bloche, Mysteeripartio, Natasha, Neon Genesis Evangelion, Piko & Fantasio, Tenavat, Tex Willer -suuralbumit, Viivi ja Wagner ja Ralf Königin piirtämät sarjakuvat.

02.01.2007
Uudet sivut: Neon Genesis Evangelion ja Joann Sfarin sarjakuvat.
Päivitetty sivuja: B. Virtanen, Bernard Prince, Blueberry, Elfquest, Jerome K. Bloche, Korkeajännitys-lehti, Lucky Luke, Lännentie, One Piece, Piko & Fantasio, Spirit ja muut Will Eisnerin sarjakuvat, Tenavat, Tex Willer -suuralbumit, Thorgal ja XIII.

01.10.2006
Uudet sivut: Itse valtiaat, Les Bijoux, Liikkuva linna, One Piece ja Ragnarök.
Päivitetty sivuja: Akira, Bernard Prince, Blueberry, Elfquest, Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut, Muumipeikko, Ranma 1/2 ja Salapoliisi Conan.

28.06.2006
Uudet sivut: Dampyr ja Helge.
Päivitetty sivuja: Ankardo, Blueberry, Bob Morane, Bruno Brazil, Jeanin elämää, Jerome K. Bloche, Maalari ja merirosvo, Pikku Piko, Piko & Fantasio, Tex Willer -suuralbumit, Viivi ja Wagner ja Väinämöinen sekä Jysäys-lehdessä ilmestyneet sarjakuvat.

12.02.2006
Uudet sivut: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga, Preacher ja Time Stranger Kyoko.
Päivitetty sivuja: Baby blues, Bernard Prince, Dragon Ball, Elfquest, Kamut, Piko & Fantasio, Ranma 1/2, Salapoliisi Conan, Seikkailujen mies Yoko Tsuno ja Jysäys-lehdessä ilmestyneet sarjakuvat sekä Moebiusen ja Ralf Königin piirtämät sarjakuvat.

28.12.2005
Päivitetty sivuja: Asterix, Bernard Prince, Blueberry, Bradleyt / Buddy Bradley, Comanche, Dragon Ball, Elfquest, Jeanin elämää, Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut, Natasha, Niilo Pielinen, Piko & Fantasio, Ranma 1/2, Salapoliisi Conan, Thorgal, Valerian, XIII, Älli ja Tälli ja Jysäys-lehdessä ilmestyneet sarjakuvat sekä Suomeksi julkaistut Don Rosan piirtämät tarinat ja Suomeksi julkaistuja Marco Rotan piirtämiä Ankka-tarinoita.

01.10.2005
Päivitetty sivuja: B. Virtanen, Bernard Prince, Cocco Bill, Salapoliisi Conan, Jere, Jerome K. Bloche, Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut, Kapteeni Miki, Kamut, Piko & Fantasio, Punanahka, Mysteeripartio, Sin City, Yoko Tsuno ja Älli ja Tälli.

20.08.2005
Uudet sivut: Kapteeni Miki ja Atomium-sarja.
Päivitetty sivuja: Blueberry, Dragon Ball, Natasha, Ranma 1/2 ja Salapoliisi Conan sekä Jysäys-lehdessä ilmestyneet sarjakuvat ja Milo Manaran sarjakuvat.

10.07.2005
Uudet sivut: Comanche, Digedagit, Maalari ja merirosvo, Mysteeripartio, Ranma 1/2, Salapoliisi Conan ja Vastakarvaan sekä Jysäys ja Hermannin piirtämät sarjakuvat.
Päivitetty sivuja: Baby blues, Bernard Prince, Piko & Fantasio, Dragon Ball, Teräsnyrkki, Titeuf ja Väinämöinen sekä Trumf-sarja.

11.06.2005
Päivitetty sivuja: Ankardo, Anu ja Antti, Blueberry, Jerome K. Bloche, Kadonneiden nummien valitus, Rubiini, Tenavat, Tex Willer -suuralbumit, Tähtipokkarit ja XIII.

12.03.2005
Uudet sivut: B. Virtanen, Barney-karhu ja Benny-aasi, Hannes / Ernie, Kaappari, Kuusi kaverusta, Pikku Nemo höyhensaarilla, Ritari Retee, Star Wars -sanomalehtisarjat ja Väinämöinen sekä Vittorio Giardinon piirtämät sarjakuvat.
Päivitetty sivuja: Ankardo, Corto Maltese, Filemon, Jere, Kamut, Natasha, Piko & Fantasio, Sammy Day ja Winnetou sekä Ralf Königin piirtämät sarjakuvat.

23.12.2004
Uudet sivut: Bernard Prince, Kapteeni Cousteau, Joe Bar Team, Kid Paddle, Nikke Ruori ja Turvatarha, sekä Geof Darrown ja William Vancen piirtämät sarjakuvat.
Päivitetty sivuja: Anu ja Antti, Blueberry, Smurffit, Tenavat ja Tim ja Tom.

28.11.2004
Sivuston täytettyä kymmenen vuotta on navigointi vaihdettu kehyksiin perustuvaksi.
Ehkäpä tällä pärjätään seuraavat kymmenen vuotta.

Uudet sivut: Basil ja Victoria, Kadonneiden nummien valitus, Largo Winch ja Maigret.
Päivitetty sivuja: Cocco Bill, Dragon Ball, Jerome K. Bloche, Lucky Luke ja Älli ja Tälli.

07.11.2004
Päivitetty (mm. lisäämällä tiedot uusista albumeista) sivuja: Ankardo, Jeanin elämää, Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut, Luupäät, Piko & Fantasio, Tex Willer -suuralbumit ja Valerian.

Lokakuu 2004
Useisiin sivuihin tehty teknisiä korjauksia.

20.08.2004
Päivitetty sivuja (mm. lisätty kansikuvia ja tietoja uusista albumeista): Baby blues, Blueberry, Cocco Bill, Filemon, Julius Corentin Aqfaq, unien vanki, Älli ja Tälli ja Super Pokkari -sarjakuvalehdessä ilmestyneet sarjakuvat sekä Enki Bilalin, Ralf Königin ja Daniel Torresin piirtämät sarjakuvat.
Uudet sivut: Jeanin elämää, Jussi Jäniksen ihmeelliset seikkailut, Rasmus Nalle ja Sankarisissit.

24.06.2004
Päivitetty sivuja (mm. tiedoilla uusista albumeista): Ankardo, Dragon Ball, Morgan Kane, Natasha ja Yoko Tsuno.

25.05.2004
Korjattu sivuja (mm. lisätty kansikuvia): Alix, Baby blues, Blueberry, Cocco Bill, Kamut, Mämmilä, Sammy Day, Tenavat, Tex Willer -suuralbumit, Tim ja Tom ja Älli ja Tälli.

21.03.2004
Lisätty kansikuvia sivuille: Anu ja Antti ja Smurffit. Lisätty uusien Suomessa julkaistujen tarinoiden tiedot sivuille: Asterix ja Jerome K. Bloche.

15.01.2004
Korjattu sivuja: Lassi ja Leevi, Valerian ja Veikko, Tette ja Jykke.

28.12.2003
Lisätty uusimpien albumien kansikuvat sivuille: Akira, Luupäät sekä Suomeksi julkaistut ainoastaan Carl Barksin piirtämiä Aku Ankka -tarinoita sisältävät kirjat.

06.12.2003
Päivitetty sivuja: Titeuf, Valerian, Älli ja Tälli ja Suomeksi julkaistut Don Rosan piirtämät tarinat.

09.11.2003
Uudet sivut: Morgan Kane, Teräsnyrkki ja Winnetou sekä Claire Bretecherin, Ralf Königin, Max:n ja Jan Romaren piirtämät sarjakuvat.
Korjailtu ja täydennetty seuraavia sivuja: Akira, Biggles, Iso Knut, Lucky Luke, Omaha, Sin City ja Tim ja Tom. Lisätty albumien kansikuvat sivuille: Blueberry ja Yoko Tsuno.

18.10.2003
Lisätty Laaki-albumin tiedot sivulle: Laaki-sarjakuvalehdessä ilmestyneet sarjakuvat ja kaikkien albumien kansikuvat ja tiedot albumien sisälöstä sivulle: Niilo Pielinen.

05.10.2003
Uusi sivu: Rubiini.
Korjailtu ja täydennetty seuraavia sivuja: A-albumit, Jere, Lassi ja Leevi, Spirit ja muut Will Eisnerin sarjakuvat, Viivi ja Wagner, Umpahpah ja Yakari.

24.08.2003
Uusi sivu: Jerome K. Bloche.
Uudet sivut Lännensarjoihin: Tex Willer -suuralbumit ja Zagor sekä Lehdet ja sarjajulkaisut -otsikon alle: Bonelli Comics, Parodia-sarja ja Sötem-sarjassa julkaistut sarjakuva-albumit.
Korjailtu ja täydennetty seuraavia sivuja: Anu ja Antti, Rantanplan, Titeuf ja Valhalla.

11.07.2003
Korjailtu ja täydennetty, mm. alkuteostietoja ja tietoja uusista julkaisuista, seuraavia sivuja:
Akira, Aku Ankka - sanomalehtisarjakokoelmat, Asterix, Alain Chevalier, Baby blues, Barelli, Johannes ja Pirkale, Lassi ja Leevi, Marsupilami, Pikku Piko, Punanahka Rantanplan, Titeuf, Valhalla ja Vauhdikasta villiä länttä sekä Tardi ja Prado.
Älli ja Tälli -sivulle lisätty kaikki kansikuvat ja samalla erotettu Älli ja Tälli -pokkarit ja Timo Tiikeri omille sivuilleen.

08.06.2003
Uudet sivut: Ritari Ardent, Dragon Ball ja Arnon piirtämät sarjakuvat.
Korjailtu ja täydennetty mm. lisäämällä kansikuvia, seuraavia sivuja:
4 ässää, Alack Sinner, Alain Chevalier, Alix, Ankardo, Autopartio 525, Barelli, Blaken ja Mortimerin seikkailut, Blueberry, Bob Morane, Eversti Clifton, Elfquest, Hämärän matkamiehet, Marinen seikkailut, Valerian ja Vauhdikasta villiä länttä.

04.05.2003
Korjailtu ja täydennetty mm. lisäämällä kansikuvia, seuraavia sivuja:
Enki Bilal, Didier Comes, Guido Crepax, Robert Crumb, Hunt Emerson, Regis Loisel, Milo Manara, Moebius, Tardi ja Daniel Torres.

07.04.2003
Uudet sivut: Aarne Ankka, Anu ja Antti ja Eva ja Adam.
Kaikki kansikuvat lisätty Prinssi Rohkea ja Timo Tiikeri -sivuille.
Päivitetty sivuja: Cocco Bill, Friikkilän pojat, Luupäät, Thorgal ja Tim ja Tom.

15.02.2003
Uudet sivut: Bradleyt / Buddy Bradley, Bruce J. Hawker, Jack Cadillac / Kenotsooisia tarinoita, Titeuf sekä Supersarjis-lehti.
Kaikki kansikuvat lisätty Piko & Fantasio ja Marinen seikkailut -sivuille. Korjattu Lassi ja Leevi -sivua.

12.01.2003
Uudet sivut: Baby blues ja Jere.
Kaikki kansikuvat lisätty Valhalla-sivulle, yksi puuttunut Muumipeikko-albumin kansikuva lisätty. Uuden Blueberry-albumin tiedot lisätty. Korjailtu sivuja: Tintti, Quick & Flupke, Veikko, Tette ja Jykke ja Aristokraatit.

6.12.2002
Päivitetty sivua: Suomeksi julkaistut ainoastaan Carl Barksin piirtämiä Aku Ankka -tarinoita sisältävät kirjat

24.11.2002
Kaikki kansikuvat lisätty sivuille Alack Sinner, Corto Maltese, Lassi ja Leevi ja Marsupilami. Muuta kuvitusta lisätty Druuna-sivulle. Sivua Ilmojen haukat, Michel ja Ernest seikkailevat eli Haikaralaivue täydennetty puuttuvilla tiedoilla. Lucky Luke-sivulta on Rantanplan-albumit siirretty omalle sivulle.

31.10.2002
Uudet sivut: Dirty Pair, Historian suuret seikkailut ja Viivi ja Wagner.
Kaikki kansikuvat lisätty Aku Ankka - klassikkosarjoihin. Kahden uuden Blueberry-albumin tiedot lisätty. Piko & Fantasio-sivulta on Pikku Piko-albumit siirretty omalle sivulle.

12.10.2002
2000AD-lehden sarjoihin perustuvien albumien (Judge Dredd, Judge Anderson, Nemesis, Slaine, Halo Jones) ja lehtien (Judge Dredd) sivuja muokattu sekä kaikki kansikuvat lisätty.

02.10.2002
Uusi sivu lännensarjoihin: Lännentie (Julkaisutiedot osin vielä puutteelliset). Sarja vastaa italialaista Collana Rodeo-sarjaa.

29.09.2002
Uusi sivu: Aristokraatit.
Päivitetty sivuja: Ahmed Ahne, Cocco Bill, Friikkilän pojat, Jeff Hawke, Jememiah, Julius Corentin Aqfaq, unien vanki, Kaspar Keskiyö, Mafalda, Suuri sarjakuvakirja ja Thorgal.

17.07.2002
Uudet sivut: Seikkailujen mies ja Biggles.
Päivitetty sivuja: Suomeksi julkaistut Don Rosan piirtämät tarinat, Suomeksi julkaistuja Marco Rotan piirtämiä Ankka-tarinoita ja Aku Ankka - sanomalehtisarjakokoelmat.
Lisätty ja korjailtu lähinnä alkuteostietoja sivuilla Filemon, Marinen seikkailut, Barelli, Sammy Day, Bruno Brazil, Kaspar Keskiyö ja Johannes ja Pirkale.

18.05.2002
Uudet sivut: Julius Corentin Aqfaq, unien vanki ja Iso Knut.
Lisätty viimeisin Mustanaamiossa julkaistu Valerian-tarina. Lisätty uusimmat albumit: Lucky Luke: Lännen legenda ja Rantanplan: Hurttahuumoria 3. Korjaitu ja lisätty kuvitusta sivuille Elfquest, Jeff Hawke, Jememiah, Mafalda, Pin Up ja Toisen maailmansodan kohtalonhetket sarjakuvina.

13.04.2002
Uudet sivut: Akira, Tim ja Tom ja Kaukana poissa.
Lisätty kaikki kansikuvat Cubitus-sivulle sekä uusimman Pikku Piko-albumin (Ymmärrät sitten isona!) tiedot.

17.03.2002
Uudet sivut: Druuna, Kaspar Keskiyö ja Jalavan Suuri sarjakuvakirja.
Lisätty kansikuvat Wanhat sarjat-albumeihin, uusimman Ankardo-albumin (Salaisuuksien tunkio) tiedot. Lisätty viimeisimmät Mustanaamiossa julkaistut Thorgal ja Valerian-tarinat.

02.02.2002
Uudet sivut italialaisista lännensarjoista Ken Parker, Coyote, West ja Judas
Lisätty kaikki kansikuvat sivulle Autopartio 525.

30.12.2001
Uudet sivut: Toisen maailmansodan kohtalonhetket sarjakuvina, 70-luvulla julkaistu seitsemänosainen albumisarja, sekä Ilmojen haukat, Michel ja Ernest seikkailevat eli Haikaralaivue
Lisätty uusimmat albumit: Älli ja Tälli: Vaahtosuiset viikingit ja Rantanplan Hurttahuumoria 2
Päivitetty sivuja: Suomeksi julkaistut Don Rosan piirtämät tarinat ja Suomeksi julkaistuja Marco Rotan piirtämiä Ankka-tarinoita

06.10.2001
Lisätty uusimmat albumit: Valerian-, Mafalda- ja Aku Ankka - sanomalehtisarjakokoelmat -sivuille. Korjailtu Tenavat, Älli ja Tälli ja Cocco Bill -sivuja. Lisätty viimeisin Mustanaamiossa julkaistu Thorgal-tarina. Lisätty kaikkien Dilbert- ja Ahmed Ahne-albumien kansikuvat.

11.08.2001
Päivitetty sivuja: Kamut, Mustanaamio-lehdessä julkaistut sarjakuvat (1998-2000), ja Suomeksi julkaistut Don Rosan piirtämät tarinat. Lisätty Vuosisadan ankat -kirjan tiedot sivulle Suomeksi julkaistut ainoastaan Carl Barksin piirtämiä Aku Ankka -tarinoita sisältävät kirjat Uudet sivut: Aidan takaa, Walt Disneyn klassikot, Mikin Mainiot ja Laaki-sarjakuvalehdessä ilmestyneet sarjakuvat.

29.06.2001
Lisätty uusimmat albumit: Piko ja Fantasio Kauhun kyydissä, Älli ja Tälli Formulauunot ulalla ja Tenavat Liput liehumaan (nro 53). Edelleen lisätty viimeisin Mustanaamiossa julkaistu Thorgal-tarina. Korjailtu sivuja Johannes ja Pirkale, Judge Dredd ja The Best of 2000 AD - kokoelmat. Lisätty kaikkien Umpahpah-albumien kansikuvat.

06.05.2001
Lisätty uusi albumi Muihin Hugo Prattin sarjakuviin. Uudet Rantanplan- ja Pikku Piko-albumit lisätty. Uusi sivu: Korkeajännitys-lehti.

19.04.2001
Lisätty viimeisimmät Suomessa julkaistut tarinat sivuille Asterix ja Tenavat.
Lisätty kaikkien albumien kansikuvat sivuille Ankardo ja Muumipeikko.
Täydennetty sivua Suomeksi julkaistuja Marco Rotan piirtämiä Ankka-tarinoita

18.02.2001
Lisätty viimeisimmät Suomessa julkaistut tarinat sivuille Thorgal ja Suomeksi julkaistut Don Rosan piirtämät Ankka-tarinat.
Uusi sivu: Suomeksi julkaistuja Marco Rotan piirtämiä Ankka-tarinoita
Suomeksi julkaistut ainoastaan Carl Barksin piirtämiä Aku Ankka -tarinoita sisältävät kirjat -sivu on jaettu useammaksi sivuksi, sivuille on lisätty kaikki kansikuvat ja levytilan puutteen takia sivut on sijoitettu toiselle palvelimelle.

28.01.2001
Heavy Metal Comics Index (kaikki samassa tiedostossa ja kehyksien kanssa) päivitetty lehden uusilla numeroilla.
Dilbert-albumeihin lisätty kaksi uutta albumia, Lucky Luke-sivulle lisätty uusi Rantanplan-albumi.

14.12.2000
Lisätty kaikkien albumien kansikuvat sivuille 4 ässää ja Punanahka.

19.11.2000
Lisätty uuden albumin ja 80-luvun lehtien tiedot Judge Dredd -sivulle.
Lisätty kansikuvat Tapiiri- ja Kylmä Metalli -lehtiin.

04.11.2000
Heavy Metal Comics Index (kaikki samassa tiedostossa ja kehyksien kanssa) päivitetty lehden uusilla numeroilla.

27.10.2000
Korjailtu ja täydennetty, koskien pääasiassa alkuteostietoja, sivuja Ahmed Ahne, Cocco Bill, Corto Maltese, Dilbert, Filemon, Jeff Hawke, Johannes ja Pirkale, Natasha, Piko ja Fantasio, Sammy Day, Avaruusagentti Valerian, Älli ja Tälli ja Trumf-sarja

22.10.2000
Uusi sivu: Mustanaamio-lehdessä julkaistut sarjakuvat (1998-2000)
Lisätty viimeisimmät Suomessa julkaistut tarinat sivulle Suomeksi julkaistut Don Rosan piirtämät tarinat ja kirjat sivulle Suomeksi julkaistut ainoastaan Carl Barksin piirtämiä Aku Ankka -tarinoita sisältävät kirjat

30.9.2000
Lisätty uusi Mustanaamio-lehdessä julkaistu Thorgal-tarina.

28.09.2000
Lisätty uusi albumi Milo Manaran sarjakuviin ja kaksi uutta albumia Hugo Prattin sarjakuviin.
Lisätty uuden Nyrok City -kokoelman tiedot. Tätä sivua olikin päivitetty viimeiksi 1.10.1995, ollen sivuston kauimmin päivittämättömänä ollut sivu.

02.09.2000
Täydennetty sivuja Blueberry ja Aku Ankka - sanomalehtisarjakokoelmat.

20.08.2000
Lisätty sivut Älli ja Tälli ja Niilo Pielinen.

Kesä 2000
Päivityssivu otettu käyttöön.

Syksy 1994
Sivusto perustettu.

Etusivulle Kimmo_Lakoma