Etusivulle

Kadonneiden nummien valitus

La Complainte des landes perdues

Kuvitus: Grzegorz Rosinski --- Tarina: Jean Dufaux


Kansi: Sioban
 • Sioban - 1993
  Sioban - (Nro: 1) - 2003 / WSOY -- (56 s. väri)

  "Nuori Sioban on Eruin Dulean kuninkaiden jälkeläinen, Valkoisen Suden tytär. Hän on päätynyt äitinsä lady O'Maran kanssa kauas kotiseuduiltaan. Äidin uusi avioliitto julman ja synkän lordi Blackmoren kanssa ei ole Siobanin mieleen.

  Sioban on taistelija, jota hänen ystävänsä Droop on opettanut miekkailemaan, ja tunnelma linnassa kiristyy. Samaan aikaan mereltä saapuu tummakulmainen muukalainen, joka etsii Valkoisen Suden lasta..."


Kansi: Blackmore
 • Blackmore - 1994
  Blackmore - (Nro: 2) - 2004 / WSOY -- (62 s. väri)

  "Maagi Bedlam hallitsee Eruin Duleaa rautaisella otteella. Nyt hirmuvallalle on ilmestynyt yllättävä uhka: nuori tyttö nimeltä Sioban. Hän on Eruin Dulean kuninkaiden jälkeläinen, jonka isältä Valkoiselta Sudelta Bedlam anasti taikakeinoin vallan.

  Kammottavaa maagia ja tytön isäpuolta, verenhimoista lordi Blackmorea, yhdistää hirveä salaisuus. Rohkea ja ylpeä Sioban on suuressa vaarassa. Mutta samalla Totuuden puu kukkii ja ennustaa kauan odotettua tapahtumaa: kadonneiden nummien valituslaulu soi. Kuolleiden armeija nousee sen herättämänä suorittamaan pyhää tehtäväänsä."


Kansi: Dame Gerfaut
 • Dame Gerfaut - 1996
  Dame Gerfaut - (Nro: 3) - 2004 / WSOY -- (52 s. väri)

  "Urhea neito Sioban, Eruin Dulean kuninkaiden jälkeläinen ja Valkoisen Suden tytär, on päässyt taisteluiden jälkeen hänelle kuuluvalle valtaistuimelle. Pahuus ei silti jätä häntä rauhaan vaan hiipii lähistölle kammottavan mahtirouvan, dame Gerfautin muodossa. Sioban ei kuitenkaan jää yksin, hänellä on myös liittolaisia. Onnistuuko dame Gerfaut saamaan Siobanin pauloihinsa yliluonnollisilla voimillaan?"


Kansi: Dame Gerfaut
 • Kyle of Klanach - 1998
  Kyle of Klanach - (Nro: 4) - 2005 / WSOY -- (54 s. väri)

  "Petollinen dame Gerfaut on sekoittanut Eruin Duleaa hallitsevalle Siobanille lemmenjuomaa. Kirottu malja saa Valkoisen Suden urhean tyttären ihastumaan Gerfautin kammottavaan poikaan ja menemään naimisiin hänen kanssaan.

  Niin synkät päivät palaavat valtakuntaan. Rohkea Kyle of Klanach ja Siobanin äiti yrittävät kaikkensa torjuakseen pahuuden ja tehdäkseen kirouksesta lopun. Mutta onnistuvatko he, kun ainoa vastalääke lemmenjuomalle on kuolema?"


  Suomessa julkaisemattomat tarinat:
 • Moriganes - 2004
  Kuvitus: Philippe Delaby

Kuva albumin 1 sivulta 29 Kuva albumin 2 sivulta 2 Kuva albumin 2 sivulta 56 Kuva albumin 3 sivulta 35 Kuva albumin 3 sivulta 42 Kuva albumin 3 sivulta 49
Kuvia albumeista Sioban, Blackmore ja Dame Gerfaut.

19.09.2009 Kimmo_Lakoma

Etusivulle